KONAČNO Majdanpek dobio signal fiksne telefonije

Izvor: Blic, 04.Dec.2014, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONAČNO Majdanpek dobio signal fiksne telefonije

Stanovništvo Majdanpeka i Donjeg Milanovca dobilo je signal fiksne i mobilne telefonije Telekoma Srbije i pored veoma nepovoljnih vremenskih uslova, saopštila je danas ta kompanija.

Kako se navodi u saopštenju, uprkos tome što su brojne lokacije na kojima se nalazi telekomunikaciona infrastruktura pod ledom, radnici Telekoma Srbija su uspeli da osposobe opremu i uspešno je puste u rad.

U zavisnosti od situacije i vremenskih uslova usluge fiksne i mobilne telefonije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << će i u okolnim manjim mestima biti uskoro osposobljene.

Ekipe Telekoma Srbija su neprestano na terenu i veliki su izgledi da neće biti prekida telefonskog saobraćaja u narednom periodu, navodi se u saopštenju.

Stanovništvo Majdanpeka je tri dana bez struje, vode i grejanja, a bilo je problema i u komunikacijma preko fiksne i mobilne telefonije.

Do nestanka struje došlo je nakon kvarova na tri dalekovoda, koji snabdevanju grad, zbog jakog vetra i ledene kiše.
Pogledaj vesti o: Telekom Srbija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.