#Digital2023 – dve strukovne nagrade dodeljene kompaniji Telekom Srbija za marketing komunikacije

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 20.Sep.2023, 13:32

#Digital2023 – dve strukovne nagrade dodeljene kompaniji Telekom Srbija za marketing komunikacije

Kompanija Telekom Srbija je osvojila ova dva prestižna priznanja i to u kategorijama: “Najbolja kampanja na društvenim mrežama” i “Najbolja kampanja na TV-u”.

Suzana Berić, direktorka Sektora za marketing komunikacije Telekoma Srbija, preuzela je nagradu za najbolju TV kampanju – “25 godina Telekoma Srbija”.

Hvala svima što su prepoznali kvalitet naše kampanje za 25 godina >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << Telekoma Srbija, bilo je zaista veliko zadovoljstvo raditi na ovom projektu. 25 godina je dug period za jednu kompaniju, ali u svetu telekomunikacija, koji se menja iz dana u dan i gde je sve vrlo dinamično, tih 25 godina izgleda kao 250. Nadam se da smo ovom kampanjom uspeli da, kroz jednu zanimljivu priču, pokažemo koliko iza svakog uspeha, pored velikog truda i rada, stoje vizija i mašta“, istakla je Suzana Berić.

Osvojena “Digital Awards” priznanja su potvrda da inovativan pristup marketing komunikacijama, koji se neguje u kompaniji Telekom Srbija, je najbolji izbor da se prenesu poruke i tako probude emocije celokupne javnosti.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.