Besplatan vaj-faj za Bački Petrovac i Titel

Izvor: RTS, 04.Avg.2017, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatan "vaj-faj" za Bački Petrovac i Titel

Bački Petrovac i Titel dobili su besplatan "vaj-faj", jer su te opštine jedne od 12 iz cele Srbije koje su poslale najviše računa u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi".
U Bačkom Petrovcu pušten je u rad "vaj-faj" drvo jer je ta opština bila jedna od 12 iz cele Srbije koje su poslale najviše računa u nagradnoj igri ''Uzmi račun i pobedi''.

Otvaranje besplatne vaj-faj zone obeleženo je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << puštanjem balona čije su trake presekli državni sekretar u ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave Zoran Kasalović, direktorka NALED-a Violeta Jovanović, predsednik opštine Bački Petrovac Srđan Simić i ambasadorka Slovačke u Srbiji Dagmar Repčekova.
Navodeći da se može reći da je nagradna igra ''Uzmi račun i pobedi'' uspela, državni sekretar je rekao da je učešće u nagradnoj igri uzela većina građana Srbije.
''Zadovoljstvo mi je što danas u Bačkom Petrovcu otvaramo, kao nagradu, vaj-faj drvo, jer su građani ove opštine pokazali visok nivo svesti šaljući fiskalne račune i slipove doprinoseći borbi protiv sive ekonomije'', rekao je Kasalović.
On je dodao da je u nagradnoj igri ''Uzmi račun i pobedi'' dostavljeno više od 8,5 miliona pošiljki i više od 85,6 miliona računa i slipova. 
Građani opštine Titel dobili su besplatnu "vaj-faj" drvo, jer je i ta opština bila jedna od 12 iz cele Srbije koje su poslale najviše računa u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi". 

Otvaranje vaj-faj drveta obeleženo je puštanjem balona, a državni sekretar u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave Ivan Bošnjak čestitao je građanima i predsedniku opštine Titel.
"Za nas je veliko zadovoljstvo da ovog leta, 12 opština koje su bile najaktivnije, zajedno sa partnerima NALED-om i 'Telekomom', darujemo sa po jednim vaj-faj drvetom", rekao je Bošnjak.
Naveo je da je to rezultat pre svega građana u tih 12 opština.
Menadžerka za razvoj u NALED-u Višnja Račić čestitala je građanima Titela osvajanje lepe i vredne nagrade.
"Nagradna igra izazvala je veliko interesovanje kod građana Srbije. Poslato je čak 8,5 miliona koverata, a građani opštine Titel su bili vredni i aktivni i poslali su 19.000 koverata čime su doprineli da vaj-faj drvo krasi centralni trg opštine", rekla je Račićeva.
Predsednik opštine Titel Dragan Božić rekao je da je otvaranje vaj-faj zone u centru te opštine veliki događaj za njegove sugrađane koji su poslali 19.000 koverata.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

"Pripadnici manjina u Srbiji mogu da budu zadovoljni"

Izvor: RTS, 05.Avg.2017, 14:37

Položaj pripadnika nacionalnih manjina u Srbiji je u mnogim segmentima bolji u odnosu na pojedine zemlje koje su članice EU, pa i druge razvijenije zemlje, kaže državni sekretar u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave Ivan Bošnjak. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.