Molim Boga da vlast u Crnoj Gori završi kao Porošenko: Amfilohije održao besedu u manastiru Svetog Save u Donjem Grblju

Izvor: Večernje novosti, 28.Jan.2020, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Molim Boga da vlast u Crnoj Gori završi kao Porošenko: Amfilohije održao besedu u manastiru Svetog Save u Donjem Grblju

To nije politika, nego samo molitva da Bog dovede prave istinske čelnike ove naše države Crne Gore, kazao je Amfilohije Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije u besedi u manastiru Svetoga Save u Donjem Grblju podsetio je na stradanje i progon Crkve Božije u Ukrajini od tamošnjih vlasti, ističući da je Bog udesio da je trezveni narod zbacio na izborima predsednika Petra Porošenka, koji je počeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << da progoni Crkvu i stvara svoju.PROČITAJTE JOŠ: Milo Đukanović nazvao LUDACIMA narod u litijama po Crnoj Gori - Daj Bože da se dogodi i našima ovde, koji iste takve bezbožne zakone hoće da donose i otimaju crkve Božije, da okončaju kao Porošenko. To nije politika, nego samo molitva da Bog dovede prave istinske čelnike ove naše države Crne Gore - kazao je Amfilohije.
Pogledaj vesti o: Sveti Sava,   Rat u Ukrajini,   Milo Đukanović

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Specijalci stigli u Berane: Priprema se dolazak Đukanovića (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 28.Jan.2020

Dolazak policije nije uznemirio Berance koji su prvi u Crnoj Gori stupili u odbranu svetinja u Crnoj Gori Jake policijske snage stigle su u utorak u Berane. Razmeštene su u nekoliko hotela u gradu, a cilj dolaska za sada je nepoznat. Najverovatnije policja je u Berane prebačena...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.