Specijalci stigli u Berane: Priprema se dolazak Đukanovića (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 28.Jan.2020, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Specijalci stigli u Berane: Priprema se dolazak Đukanovića (VIDEO)

Dolazak policije nije uznemirio Berance koji su prvi u Crnoj Gori stupili u odbranu svetinja u Crnoj Gori Jake policijske snage stigle su u utorak u Berane. Razmeštene su u nekoliko hotela u gradu, a cilj dolaska za sada je nepoznat. Najverovatnije policja je u Berane prebačena kako bi „pripremili“ dolazak predsednika Crne Gore i lidera DPS-a Mila Đukanoviića, koji će u ovom gradu u sredu učestvovati u radu OO DPS i osokoliti svoje aktiviste i partiju koja je u Berannma >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << opozicija punih šest godina. PROČITAJTE JOŠ: Molim Boga da vlast u Crnoj Gori završi kao Porošenko: Amfilohije održao besedu u manastiru Svetog Save u Donjem GrbljuDolazak policije nije uznemirio Berance koji su prvi u Crnoj Gori stupili u odbranu svetinja u Crnoj Gori, a ovakva „poseta“ se i očekivala obzirom na bunt i nerasploženje koje su Beranci iskazali prema crnogorskom državnom vrhu, posle donošenja Zakona o slobodi veroispovesti.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

MILO SUTRA DOLAZI U BERANE!? Specijalci stigli JOŠ JUTROS, poneli su POSEBNU OPREMU i SPREMNI SU ZA SUKOB (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2020

U Beranama je proteklih dana mirno...Jake policijske snage i Specijalni policijski tim iz Specijalne antiterorističke jedinice CB Podgorice, rano jutros su stigle  u Berane, gde su odseli u hotelu "Il Sole"...Veliki broj pripadnika policije stigao je Berane, i tom prilikom, je kako se nezvanično saznaje, dopremljena...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.