HAOS U MIRIJEVU Izletali šahtovi, voda podigla asfalt

Izvor: Blic, 10.Jun.2015, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS U MIRIJEVU Izletali šahtovi, voda podigla asfalt

Oluja je za svega nekoliko minuta napravila pravi haos na Mirijevu, gde je kod Crkve svetog Ilije voda podigla ogroman deo asfalta, a od bijice u kišnoj kanalizaciji izletali su šahtovi.

Oštećeno je nekoliko automobila, ali, srećom nema povređenih.

Šaht u Ulici Semjuela Beketa, na sred raskrsnice sa Matice Srpske koji je pod pritiskom vode izletao i pola metra uvis, zadao je muke vozačima.

- Ja sam treći koji je naleteo na rupu. Pocepao sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << gumu i polomio felnu. Ovde je uvek haos - kaže Predrag Budimir za "Blic".

Kod crkve Svetog Ilije kolona vozila jedva uspeva da zaobiđe razrovan asflat.

- Nije niko naleteo. Sačekali su ljudi i zaobilazili su to mesto, pa niko nije oštećen. Baš je bilo zastrašujuće, sve se desilo voema brzo. Voda je podigla asfalt i non stop navirala. Što je kiša padala to je bilo gore - priča radnica iz obližnje prodavnice koja kaže da tako nešto ne pamti u tom kraju.

U celom Mirijevu mogu se videti delovi asfalta, voda i ostaci granja i lišća.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

HAOS U GRADU Izletali šahtovi, voda podigla asfalt, vozilo upalo u krater

Izvor: Blic, 10.Jun.2015

Oluja je za svega nekoliko minuta napravila pravi haos u Mirijevu, gde je kod Crkve svetog Ilije voda podigla ogroman deo asfalta, a od bijice u kišnoj kanalizaciji izletali su šahtovi...Oštećeno je nekoliko automobila, ali srećom nema povređenih...Šaht u Ulici Semjuela Beketa, na sred raskrsnice...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.