Više od 500 policajaca se javilo da je bolesno

Izvor: B92, 17.Okt.2018, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više od 500 policajaca se javilo da je bolesno

Više od 500 policajaca u Briselu su se javili da su bolesni, izražavajući time nezadovoljstvo uslovima rada.

Policajci to uradili u danu kada se u Briselu održava ključni samit EU o Bregzitu.

Njih 520 od ukupno 2.600 policajaca u policijskoj zoni Brisela javilo je da će biti odsutno zbog bolesti, a prethodnog dana na bolovanju ih je bilo 15 odsto, preneo je Index.hr.

U susednom policijskom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sektoru gde radi 585 policajaca ima, takođe, problema, jer su u ponedeljak štrajk pokrenula tri sindikata.

Do protesta dolazi u trenutku kad se u evropskoj četvrti u Briselu održava dvodnevni samit EU, koji počinje večeras, posle čega se održava konferencija Evropa - Azija.

"U svakom slučaju samit će se održati, policija će biti prisutna. Raspravljamo o rešenjima", rekla je portparolka lokalne policija Ilse Van De Kere.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.