Izvor: RTS, 20.Okt.2020, 12:39

Tramp pozvao doktora Faučija da promeni masku jer ima "lošu ruku" za bejzbol

Nakon što je doktora Entonija Faučija svrstao među "idiote", predsednik SAD Donald Tramp je na Tviteru ponovo kritikovao "Tonija", ovaj put zbog izbora maske koju nosi i manjka talenta za bejzbol.
Donald Tramp je prokomentarisao na Tviteru da je video doktora Enronija Faučija u popularnoj televizijskoj emisiji "60 minuta", iako se Fauči žali da mu ne dozvoljavaju da se pojavljuje na televiziji.

"Čini mi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se da dobija više prostora u etru nego bilo ko drugi još od starog dobrog Boba Houpa. Sve što tražim od Tonija je da donosi bolje odluke. Rekao je nema maski i pustite virus unutra. Takođe, ima lošu ruku", napisao je Tramp.
Predsednik SAD se tu nije zaustavio, pa je ubrzo kritikovao i Faučijev izbor da nosi zaštitnu masku u bojama bejzbol ekipe Vašington nešnalsa, i pojasnio zašto doktor ima "lošu ruku".
"Toni bi trebalo da prestane da nosi masku Vašington nešnalsa iz najmanje dva razloga. Prvo, nije po visokim standardima koje bi trebalo da prikaže. Drugo, podseća me da je Toni izveo verovatno najgore prvo bacanje u istoriji bejzbola", napisao je Tramp.
Tramp je aludirao na počasno prvo bacanje koje doktor Fauči izveo 23. jula ove godine na utakmici omiljenih mu Nešnalsa, kada je lopticu bacio traljavo i veoma daleko od hvatača.

U ponedeljak je Blumberg preneo da se Tramp požalio osoblju kampanje na Faučija svrstavajući ga među osobe koje smatra "idiotima" i izjavio da ne može da ga otpusti samo zbog percepcije javnosti.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.