Tramp negira da Rusi imaju kompromitujući materijal o njemu

Izvor: BKTV News, 11.Jan.2017, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp negira da Rusi imaju kompromitujući materijal o njemu

Novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp i njegov budući šef kabineta Rens Pribus odbacili su navode da su ruski zvaničnici sakupili izveštaje sa kompromitujućim informacijama o Trampu, prenosi Rojters.

Donald Tramp je na svom Tviter profilu istakao reakciju Kremlja da je taj izveštaj "kompletno fabrikovan" i dodao da Rusija "nikada nije pokušala da koristi moć protiv mene".

Russia has never >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << tried to use leverage over me. I HAVE NOTHING TO DO WITH RUSSIA - NO DEALS, NO LOANS, NO NOTHING!

"Nemam ništa sa Rusijom - ni dogovor, ni kredit, baš ništa. Sa lakoćom sam osvojio izbore. Taj veliki pokret je potvrđen, a nepošteni protivnici pokušavaju da omalovaže našu pobedu lažnim vestima", napiso je Tramp na Tviteru.

Kako se navodi Pribus je za NBC kazao da je o tome razgovarao sa Trampom i da mu je on kazao da je to "potpuno đubre koje će očistiti".

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"DA LI ŽIVIMO U NACISTIČKOJ NEMAČKOJ?" Tramp odbacuje optužbe: Nemam veze sa Rusijom, to su POTPUNE LAŽI

Izvor: Blic, 11.Jan.2017

Novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp i njegov budući šef kabineta Rens Pribus odbacili su danas navode da su ruski zvaničnici sakupili izveštaje sa kompromitujućim informacijama o Trampu, prenosi Rojters...Tramp je po običaju iskoristio društvenu mrežu Tviter da izrazi svoj bes...On je najpre...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.