DA LI ŽIVIMO U NACISTIČKOJ NEMAČKOJ? Tramp odbacuje optužbe: Nemam veze sa Rusijom, to su POTPUNE LAŽI

Izvor: Blic, 11.Jan.2017, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"DA LI ŽIVIMO U NACISTIČKOJ NEMAČKOJ?" Tramp odbacuje optužbe: Nemam veze sa Rusijom, to su POTPUNE LAŽI

Novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp i njegov budući šef kabineta Rens Pribus odbacili su danas navode da su ruski zvaničnici sakupili izveštaje sa kompromitujućim informacijama o Trampu, prenosi Rojters.

Tramp je po običaju iskoristio društvenu mrežu Tviter da izrazi svoj bes.

On je najpre istakao reakciju Kremlja da je taj izveštaj "kompletno fabrikovan" i dodao da Rusija "nikada nije pokušala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da koristi moć protiv mene".

Russia has never tried to use leverage over me. I HAVE NOTHING TO DO WITH RUSSIA - NO DEALS, NO LOANS, NO NOTHING!

"Nemam ništa sa Rusijom - ni dogovor, ni kredit, baš ništa. Sa lakoćom sam osvojio izbore. Taj veliki pokret je potvrđen, a nepošteni protivnici pokušavaju da omalovaže našu pobedu lažnim vestima", napiso je Tramp na Tviteru.

Intelligence agencies should never have allowed this fake news to "leak" into the public. One last shot at me.Are we living in Nazi Germany?

Tramp je na Tviteru kritikovao obaveštajne službe jer su dopustile da "lažne vesti procure u javnost".

"Još jedan pucanj u mene. Da li živimo u nacističkoj Nemačkoj?", napisao je Tramp.

On je za širenje ovih lažnih navoda optužio svoje protivnike koji, kako kaže, pokušavaju da omalovaže njegovu pobedu.

I win an election easily, a great "movement" is verified, and crooked opponents try to belittle our victory with FAKE NEWS. A sorry state!

Kako se navodi Pribus je za NBC kazao da je o tome razgovarao sa Trampom i da mu je on kazao da je to "potpuno đubre koje će očistiti".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp: Rusija nikada nije iskoristila nešto protiv mene

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jan.2017

VAŠINGTON - Novoizabrani američki predsjednik Donald Tramp rekao je da Rusija nikada nije pokušala da iskoristi nešto protiv njega..."Ja nemam ništa sa Rusijom - nema sporazuma, zajmova, nema ničega", napisao je Tramp na svom "tviter" nalogu...Tramp je ovo rekao nakon izvještaja nekih američkih...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Tramp opet negirao navode da Rusija ima kompromitujući materijal o njemu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Jan.2017

Novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp ponovo je danas negirao da Rusija ima kompromitujući materijal o njemu i ocenio da je reč o "potpunoj besmislici". On je naveo da obaveštajne agencije nisu smele da dozvolile da "lažne vesti 'procure' u javnost". "Poslednji pucanj u mene. Da li živimo u...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.