Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Mar.2017, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp namerava da pokloni svoju platu u dobrotvorne svrhe

Predsednik SAD Donald Tramp pokloniće svoju predsedničku platu na kraju godine, rekao je danas predstavnik za štampu Bele kuće i dodao da bi predsednik želeo da mu mediji pomognu da odluči kuda taj novac da ode.

Tramp je tokom predsedničke kampanje govorio da namerava da svoju godišnju platu od 400.000 dolara pokloni u dobrotvorne svrhe.

Predstavnik za štampu Šon Spajser rekao je novinarima da >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << će predsednik pokloniti taj novac na kraju godine i poručio novinarima da bi predsednik "jako voleo da ima njihovu pomoć" da odluči kuda novac da uputi.

Možemo da izbegnemo preispitivanje ako dozvolimo medijima da odluče, rekao je Spajser.

Trampa su mediji prozivali posle otkrića da je izgleda davao malo sredstava u dobrotvorne svrhe tokom svoje karijere.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp namerava da pokloni svoju platu u dobrotvorne svrhe

Izvor: Beta, 13.Mar.2017

Predsednik SAD Donald Tramp pokloniće svoju predsedničku platu na kraju godine, rekao je danas predstavnik za štampu Bele kuće i dodao da bi predsednik želeo da mu mediji pomognu da odluči kuda taj novac da ode.Tramp je tokom predsedničke kampanje govorio da namerava da svoju godišnju platu od...

Nastavak na Beta...

Tramp poklanja svoju platu u dobrotvorne svrhe

Izvor: Radio 021, 13.Mar.2017

Predsednik SAD Donald Tramp pokloniće svoju predsedničku platu na kraju godine, rekao je danas predstavnik za štampu Bele kuće i dodao da bi predsednik želeo da mu mediji pomognu da odluči kuda taj novac da ode...Tramp je tokom predsedničke kampanje govorio da namerava da svoju godišnju platu...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.