Sukobi demonstranata i policije u Tirani

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Feb.2019, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sukobi demonstranata i policije u Tirani

Hiljade pristalica albanske opozicije sukobilo se danas policijom tokom protesta protiv, kako tvrde, korumpirane i neefikasne vlade, na kom su zatraženi ostavka vlade i vanredni izbori.

Pristalice Demokrtaske partije su na nekoliko mesta probile kordone policije u pokušaju da uđu u zgradu u kojoj živi premijer Albanije Edi Rama.

Sedište vlade okružuju stotine policajaca.

SAD, EU i međunarodne institucije su pozvale opoziciju da održi mirne proteste.

Borba protiv korupcije i organizovanog kriminala je prioritet za Albaniju, koja se nada da će tokom ove godine početi pristupne pregovore s EU.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tirana ustala protiv Rame: Nasilje na ulicama! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 16.Feb.2019

Hiljade pristalica albanske opozicije sukobilo se danas policijom tokom protesta zbog korumpirane i neefikasne vlade, na kom su zatraženi ostavka vlade i vanredni izbori. Ima povređenih!..Pristalice Demokrtaske partije (DP) su na nekoliko mesta probile kordone policije u pokušaju da uđu u zgradu...

Nastavak na Mondo...

Sukobi na protestu u Tirani, demonstranti pokušali da upadnu u Vladu

Izvor: Danas, 16.Feb.2019

Hiljade pristalica albanske opozicije sukobilo se danas policijom tokom protesta protiv, kako tvrde, korumpirane i neefikasne vlade, na kom su zatraženi ostavka vlade i vanredni izbori. Članak Sukobi na protestu u Tirani, demonstranti pokušali da upadnu u Vladu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.