Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Mar.2014, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šojgu, Miler i “Noćni vuci” na crnoj listi EU?

Na crnoj listi koju se Evropska unija sprema da usvoji u ponedeljak nalaze se najbliži saradnici ruskog predsednika Vladimira Putina, ali i vođa motocikističkog kluba ‘Noćni vuci’ Aleksandar Zaldostanov, kao i direktor Gazproma Aleksej Miler, piše danas briselski portal “EuObzerver”.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bajker koji je Tomislavu Nikoliću poklonio prsluk na crnoj listi EU

Izvor: Blic, 14.Mar.2014

Na crnoj listi koju se Evropska unija sprema da usvoji u ponedeljak nalaze se najbliži saradnici ruskog predsednika Vladimira Putina, ali i vođa motocikističkog kluba “Noćni vuci” Aleksandar Zaldostanov, piše danas briselski portal “EuObzerver”...Ministri inostranih poslova zemalja članica...

Nastavak na Blic...

Šojgu, Miler i »Noćni vukovi« na crnoj listi EU?

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Mar.2014

BRISEL - Na crnoj listi koju se Evropska unija sprema da usvoji u ponedeljak nalaze se najbliži saradnici ruskog predsjednika Vladimira Putina, ali i vođa motocikističkog kluba "Noćni vukovi" Aleksandar Zaldostanov, piše danas briselski portal "EuObzerver˝.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.