SNS obeležila stranačku slavu Svetu Petku

Izvor: N1 televizija, 27.Okt.2016, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS obeležila stranačku slavu Svetu Petku

Srpska napredna stranka (SNS) obeležila je u Beogradu stranačku slavu Svetu Petku.

Nakon liturgije i sečenja slavskog kolača u sedištu SNS-a, funkcioner stranke i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević poželeo je članovima stranke da budu "još borbeniji za Srbiju", kako bi opravdali poverenje građana.

"Kao prava porodica stojimo ovde ujedinjeni i uporni da Srbija bude bolja i snažnija jer to zaslužuju njeni građani. Ne bojimo se mi ni kriminalaca >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ni tajkuna alavih na njihov novac i borićemo se za našu Srbiju", rekao je Vučević.

Na slavi su bili stranački funkcioneri Nikola Selaković, Maja Gojković, Jorgovanka Tabaković, Jadranka Joksimović, Igor Mirović, Zlatibor Lončar, Branislav Nedimović, kao i koalicioni partneri, predsednici Pokreta socijalista i Nove Srbije, Aleksandar Vulin i Velimir Ilić.

Obeležavanju slave SNS prisustvovali su i predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić, predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, član rukovodstva Srpskog pokreta obnove Aleksandar Jugović i brojne druge zvanice.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.