Na izborima u Peruu vode Kastiljo i Fudžimori

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 12.Apr.2021, 08:28

Na izborima u Peruu vode Kastiljo i Fudžimori

Ljevičarski kandidat Pedro Kastiljo suočiće se sa Keiko Fudžimori, koja je konzervativnog opredjeljenja, u drugom krugu predsjedničkih izbora u Peruu, objavila je agencija za istraživanje javnog mnjenja Ipsos u ponedeljak, 12. aprila, nakon što je glasalo više od dvije trećine glasača, odnosno 69, 1 odsto. Kastiljo, vođa sindikata i nastavnik u osnovnoj školi, osigurao je 18,6 odsto glasova, a Fudžimori 14,5 odsto. Keiko Fudžimori je ćerka bivšeg i sada zatvorenog predsjednika Alberta...
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Izbori u Peruu: U drugom krugu Pedro Kastiljo i Keiko Fudžimori

Izvor: Blic, 12.Apr.2021

Levičarski kandidat Pedro Kastiljo suočiće se sa Keiko Fudžimori, koja je konzervativnog opredljenja, u drugom krugu predsedničkih izbora u Peruu, objavila je agencija za istraživanje javnog mnjenja Ipsos nakon što je glasalo više od dve trećine glasača.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.