Makron pozvao Si Đinpinga na dodatno otvaranje kineskog tržišta

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Okt.2021, 22:44

Makron pozvao Si Đinpinga na dodatno otvaranje kineskog tržišta

Francuski predsednik Emanuel Makron (Emmanuel Macron) izjavio je u utorak tokom telefonskog razgovora sa kineskim kolegom Si Đinpingom da treba nastaviti sa ponovnim uspostavljanjem ravnoteže u odnosima između Evropske unije (EU) i Kine, posebno u pristupu tržištvu, saopštila je Jelisejska palata. Predsednik Francuske, zemlje koja će predsedavati EU prvih šest meseci 2022. godine, "pozvao je Kinu da nastavi sa uspostavljanjem ravnoteže u odnosima Kina-EU posebno u pogledu pristupa...
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Makron pozvao Si Djinpinga na dodatno otvaranje kineskog tržišta

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Okt.2021

Francuski predsednik Emanuel Makron (Emmanuel Macron) izjavio je danas tokom telefonskog razgovora sa kineskim kolegom Si Djinpingom da treba nastaviti sa ponovnim uspostavljanjem ravnoteže u odnosima izmedju Evropske unije (EU) i Kine, posebno u pristupu tržištvu, saopštila je Jelisejska palata.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.