Izvor: Blic, 15.Jul.2020, 16:16

Lukašenko odbacio kritike Zapada i stao u odbranu policije: "Ne želimo da nam niko govori kako da živimo, rešavajte svoje probleme"

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko odbacio je danas kritike Zapada nakon što su odbijene kandidature njegovoj dvojici protivkandidata na predsedničkim izborima i policija na kasnijim protestima uhapsila više od 250 osoba.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Izbori, protesti i Belorusija: Lukašenko tvrdi – Zapad ima dvostruke standarde, više od 250 uhapšenih na demonstracijama

Izvor: Danas, 15.Jul.2020

EPA Dan pošto je beloruska policija uhapsila više od 250 ljudi tokom uličnih protesta, predsednik Aleksandar Lukašenko rekao je da zapadne zemlje treba da rešavaju sopstvene probleme, a ne da se bave državom na čijem čelu se nalazi. „Što se tiče naših zapadnih suseda, oni imaju brojne probleme,...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.