Lavrov: Rusija će kao i uvek pomoći Srbiji

Izvor: Vostok.rs, 16.Mar.2020, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lavrov: Rusija će kao i uvek pomoći Srbiji

Poseta ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova Srbiji odložena je zbog koronavirusa, prenose RIA Novosti pozivajući se na srpsko ministarstvo spoljnih poslova. "Ministri su se složili da će zbog situacije izazvane epidemijom virusa Covid-19 odložiti posetu ministra Lavrova Srbiji zakazanu za 25. i 26. mart 2020. godine. Takođe su se dogovorili da će ministar Lavrov posetiti Srbiju po završetku vanrednog stanja", navodi se u saopštenju srpskog ministarstva.
Angažovanje Vojske Srbije u vanrednom stanjuhttps://t.co/R5nZRsRAxR
— VOSTOK vesti (@vostokvesti) March 16, 2020 Srpski ministar spoljnih poslova Ivica Dačić informisao je Lavrova o merama koje je preduzelo rukovodstvo Srbije u borbi protiv koronavirusa. Od ruskog ministra zatražio je pomoć u dobijanju dodatne medicinske opreme u slučaju naglog porasta broja slučajeva. Lavrov je obećao da će Rusija, kao i uvek, pomoći Srbiji, poželevši bratskom srpskom narodu i njegovom rukovodstvu da što brže pobede ovu opaku bolest. 
 
Generali u penziji podržali angažovanje Vojske Srbijehttps://t.co/Gw7GImuvJB
— VOSTOK vesti (@vostokvesti) March 16, 2020

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

SZO će pomoći Srbiji u borbi protiv koronavirusa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Mar.2020, 10:05

Prvi potprеdsеdnik Vladе i ministar spoljnih poslova Rеpublikе Srbijе Ivica Dačić razgovarao jе tеlеfonom sa gеnеralnim dirеktorom Svеtskе zdravstvеnе organizacijе Tеdrosom Adhanom Gеbrеjzusom...Ministar jе pohvalio aktivnosti SZO u nastojanju da sе pomognе svim državama kojе...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.