Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Apr.2021, 11:06

Lašet uveren da će biti izabran za kandidata konzervativaca za naslednika kancelarke Merkel

Predsednik nemačke Hrišćansko-demokratske unije (CDU) Armin Lašet (Laschet) rekao je da je uveren da će dobiti saglasnost stranke da postane kandidat konzervativaca za kancelara na budućim parlamentarnim izborima, uprkos konkurenciji Bavarca Markusa Zedera (Soder), lidera Hrišćansko-socijalne unije (CSU).

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CDU podržao kandidaturu Armina Lašeta za kancelara Njemačke

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Apr.2021

BERLIN - Izvršni odbor njemačke Hrišćansko-demokratske unije (CDU) podržao je danas lidera te partije Armina Lašeta kao kandidata tog konzervativnog bloka za kancelara Njemačke na saveznim izborima u septembru, javlja Rojters pozivajući se na neimenovane izvore iz stanke.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.