Izvor: Blic, 15.Avg.2019, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Laburisti protiv Bregzita bez sporazuma, pozvali poslanike na RUŠENJE VLADE

Britanska opoziciona Laburistička partija pozvala je pobunjene poslanike iz vladajuće Konzervativne partije da joj pomognu da spreče izlazak Velike Britanije iz Evropske unije bez sporazuma tako što će srušiti vladu premijera Borisa Džonsona i formirati novu, prelaznu na čelu s njenim liderom Džeremijem Korbinom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Laburisti započeli kampanju PROTIV DŽONSONA, žele da spreče Bregzit bez dogovora

Izvor: Blic, 15.Avg.2019

Britanska opoziciona Laburistička stranka započela je inicijativu za skidanje sa vlasti premijera Borisa Džonsona glasanjem o poverenju njegovoj administraciji, a od poslanika su zatražili da stanu iza vlade u tehničkom mandatu na čelu sa Džeremijem Korbinom kako bi sprečili Bregzit bez dogovora.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.