Korbin: Žalim zbog ostavki posle odluke o Bregzitu, ali ja je neću podneti

Izvor: Blic, 27.Jun.2016, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Korbin: Žalim zbog ostavki posle odluke o Bregzitu, ali ja je neću podneti

Lider opozicione Laburističke stranke Džeremi Korbin izjavio je sinoć da žali što je nekoliko članova partije podnelo ostavke posle odluke na referendumu da Britanija izađe iz EU, ali da ne namerava da podnese ostavku.

Ukupno 12 članova "vlade iz senke" povuklo je tokom dana podršku Korbinu. Mnogi mu zameraju da je nedovoljno ubedljivo vodio kampanju za ostanak Britanije u EU i sumnjaju u njegovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sposobnost da dovede partiju do pobede na sledećim izborima.

- Žalim zbog ostavki, ali neću izdati poverenje onih koji su glasali za mene, ili miliona pristalica širom zemlje kojima su laburisti potrebni da bi ih predstavljali - naveo je Korbin u saopštenju, preneo je Rojters.

Korbin je poručio da oni koji žele da menjaju rukovodstvo Laburističke stranke to moraju da učine na demokratskim izborima, na kojima će i on biti kandidat.

Korbin je najpre smenio svog ministra spoljnih poslova u senci Hilari Bena koji mu je prethodno rekao da ne veruje više u njegovo liderstvo, a nakon toga su krenule da pljušte ostavke.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Korbin: Žalim zbog ostavki, ali ja je neću podneti

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Jun.2016

Lider opozicione Laburističke stranke Džeremi Korbin izjavio je sinoć da žali što je nekoliko članova partije podnelo ostavke posle odluke na referendumu da Britanija izađe iz EU, ali da ne namerava da podnese ostavku...Ukupno 12 članova "vlade iz senke" povuklo je tokom dana podršku Korbinu....

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.