Konzervativac Anastasiadis novi predsednik Kipra

Izvor: Press, 24.Feb.2013, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konzervativac Anastasiadis novi predsednik Kipra

Anastasiadis ima ubedljivu prednost u odnosu na protivnika, predstavnika levice Stavrosa Malasa.

Prema podacima koje je prenela državna televizija, posle 52 odsto pregledanih glasačkih listića, Anastasiadis je dobio 57,73 odsto glasova, dok je za Malasa glasalo od 42,27 osto birača.

Ako ovi rezultati budu potvrdjeni u konačnim izveštajima, to će biti najveća razlika u glasovima na predsedničkim >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << izborima u poslednjih 30 godina.

Odmah po objavljivanju prvih nezvaničnih rezultata, desetine Anastasiadisovih pristalica počelo je da slavi ispred njegovog izbornog štaba u Nikoziji.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Anastasiadis novi predsednik Kipra

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Feb.2013

Konzervativac Nikos Anastasijades pobedio je na predsedničkim izborima na Kipru, pokazuju prvi nezvanični rezultati sa birališta. Anastasijades ima ubedljivu prednost u odnosu na svog rivala, predstavnika levice i bivšeg ministra zdravlja Stavrosa Malasa. Prema podacima koje je prenela državna...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.