KRVAVI PREDSEDNIČKI IZBORI U AVGANISTANU: U bombaškom napadu na džamiju ranjeno 15 ljudi! Došli da glasaju, a onda je usledio horor! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 28.Sep.2019, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRVAVI PREDSEDNIČKI IZBORI U AVGANISTANU: U bombaškom napadu na džamiju ranjeno 15 ljudi! Došli da glasaju, a onda je usledio horor! (VIDEO)

Najmanje 15 osoba je danas ranjeno u bombaškom napadu na džamiju u Kandaharu, gradu na jugu Avganistana, gde se danas održavaju predsednički izbori. Kako prenosi AP, na tom mestu nalazi se glasačko mesto.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Izbori

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Izbori u Avganistanu počeli eksplozijom

Izvor: Radio 021, 28.Sep.2019

Najmanje 15 osoba je danas ranjeno u bombaškom napadu na džamiju u Kandaharu, gradu na jugu Avganistana, gde se danas održavaju predsednički izbori...Lekar iz kandaharske bolnice je rekao da su među povređenima policajac, nekoliko izbornih zvaničnika i ljudi koji su došli da glasaju. Prema njegovim...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.