Izvor: Blic, 05.Maj.2019, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZBORI U SEVERNOJ MAKEDONIJI Pendarovski na korak do pobede

Severna Makedonija se bliži momentu konačnih rezultata predsedničkih izbora, prvih nakon promene imena države, a na kojima prema 92,44 odsto prebrojanih glasova, vodi kandidat vladajuće koalicije SDSM-DUI Stevo Pendarovski.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Predsednički izbori

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sjeverna Makedonija: Pendarovski vodi sa oko 50.000 glasova

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Maj.2019

SKOPLJE - Na predsjedničkim izborima u Sjevernoj Makedoniji, prema preliminarnim rezultatima na osnovu obrađenih 43,44 odsto glasova, vodi kandidat vladajuće koalicije SDSD-DUI Stevo Pendarovski sa nepunih 50.000 glasova.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Grubi: Ali Ahmeti i DUI su pobednici na izborima – bez njih ništa ne bi bilo postignuto

Izvor: B92, 05.Maj.2019

Skoplje -- Poslanik iz redova albanske vladajuće DUI Artan Grubi poručio je da su ta stranka i njen lider Ali Ahmeti pobednici predsedničkih izbora u Severnoj Makedoniji...Grubi je naglasio da "bez njih ništa ne bi bilo postignuto"..."Ali Ahmeti i DUI su izabrali predsednika Sobranja, Ali Ahmeti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.