IZ RUSIJE S LJUBAVLJU Peskov: Kremlj očekuje bolje odnose sa Britanijom posle Bregzita

Izvor: Blic, 24.Jun.2016, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZ RUSIJE S LJUBAVLJU Peskov: Kremlj očekuje bolje odnose sa Britanijom posle Bregzita

Kremlj se nada da će se odnosi Rusije sa Velikom Britanijom poboljšati nakon što su građani te zemlje glasali za izlazak iz Evropske unije, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov i istakao da Rusija želi da EU ostane "vodeća ekonomska sila".

Peskov je ocenio da su trenutni odnosi između Rusije i Britanije "prilično kompilkovani", preneo je Tas.

On je dodao da se Moskva nada >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da će razumevanje potrebe za izgradnjom dobrih odnosa preovladati u novim okolnostima.

- Rusija želi da EU ostane vodeća ekonomska sila, koja je prospertitetna, stabilna i predvidljiva - rekao je Peskov na konferenciji za novinare, a prenosi Rojters.

Predsednik Komiteta za međunarodne odnose Saveta Ruske Federacije Konstantin Kosacov smatra da će ishod referenduma u Velikoj Britaniji uticati ne samo na EU već i na odnose Rusije sa Britanijom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Peskov: Kremlj očekuje bolje odnose sa VB posle Bregzita

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Jun.2016

Kremlj se nada da će se odnosi Rusije sa Velikom Britanijom poboljšati nakon što su građani te zemlje glasali za izlazak iz Evropske unije, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov i istakao da Rusija želi da EU ostane "vodeća ekonomska sila"...Peskov je ocenio da su trenutni odnosi između...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.