Izvor: Blic, 07.Mar.2021, 14:09

EU odlučuje o kovid-pasošima, a evo šta Hrvatska misli o tome

Nakon što je predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen ove nedelje najavila da razmišljaju o uvođenju "Digitalnog zelenog sertifikata" za lakši prelazak granice, postalo je jasno da se na nivou Evropske Unije traži zajedničko rešenje za ponovno pokretanje putničkog saobraćaja među zemljama, piše “Jutarnji list”.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DAN D ZA UVOĐENJE KOVID-PASOŠA U EVROPI: Poznat datum kad ćemo saznati kako će izgledati sva naša putovanja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2021

Još se ne zna kako bi kovid-pasoš trebalo da izgleda, razgovara se o tome da bude u obliku aplikacije za smartfon..Nakon što je predsednica Evropske komisije, Ursula fon der Lajen, ove nedelje najavila da razmišljaju o uvođenju "Digitalnog zelenog sertifikata" za lakši prelazak granice, postalo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.