Izvor: Blic, 20.Feb.2019, 08:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO Gerhard Šreder za "Blic" o prištinskim tarifama, Rusiji, ekonomiji...: Realno je da Srbija uđe u EU do 2025. GODINE (VIDEO)

Gerhard Šreder, nekadšnji nemački kancelar, u intervjuu za “Blic” kaže da je siguran da će Priština kad-tad morati da ukine tarife nametnute Srbiji što je i preduslov da se dve strane vrate za pregovarački sto. On ističe i da je 2025. godina realan rok da Srbija postane punopravna članica Evropske unije.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

EKSKLUZIVNI INTERVJU Gerhard Šreder otkrio za "Blic" kakvi izazovi čekaju Srbiju i koji će savet dati Vučiću kada je u pitanju RUSIJA

Izvor: Blic, 20.Feb.2019

Gerhard Šreder, nekadašnji nemački kancelar, kaže za "Blic" da je siguran da će Priština kad-tad morati da ukine tarife nametnute Srbiji, što je i preduslov da se dve strane vrate za pregovarački sto. On ističe i da je 2025. godina realan rok da Srbija postane punopravna članica Evropske unije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.