Donald Tramp tužio Ministarstvo pravde zbog pretresa u Mar-a-Lagu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Avg.2022, 08:20

Donald Tramp tužio Ministarstvo pravde zbog pretresa u Mar-a-Lagu

Bivši američki predsednik Donald Tramp zatražio je od sudije da zamrzne istragu Ministarstva pravde o dosjeima zaplenjenim iz njegove kuće u Mar-a-Lagu. U tužbi koju je podneo, njegov pravni tim je tražio da se imenuje nezavisni advokat koji će nadgledati dokumenta koja su agenti FBI-ja uzeli ranije ovog meseca. Jedanaest setova poverljivih dosijea oduzeto je sa imanja Donalda Trampa na Floridi 8. avgusta, a protiv Trampa se vodi istraga zbog potencijalnog pogrešnog rukovanja...
Pogledaj vesti o: Donald Tramp,   FBI

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Tramp traži specijalnog posrednika za pregled dokumenata Mar-a-Laga

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Avg.2022

Advokati bivšeg predsednika Donalda Trampa zatražili su od saveznog sudije da spreči FBI da nastavi da pregleda dokumente vraćene sa njegovog imanja na Floridi dok se ne imenuje neutralni specijalni upravnik koji će pregledati evidenciju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.