Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Mar.2021, 20:21

Češka vlada zatražila od nacionalne agencije za lekove mišljenje u vakcini sputnjik V

Češka vlada zatražila je od češkog Državnog ureda za kontrolu lekova neobavezujuće stručno mišljenje o ruskoj vakcini protiv kovid-19 sputnjik V, što kako je saopštio Državni ured, nikako nije početak registracije u Češkoj, jer ta vakcina, sve dok nije registrovana u Evropskoj uniji u promet može da udje ali isključivo kao neregistrovani lek na osnovu vanrednog odobrenja Ministarstva zdravlja.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Češka vlada zatražila od nacionalne agencije za lekove mišljenje o Sputnjiku V

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 01.Mar.2021

Češka vlada zatražila je od češkog Državnog ureda za kontrolu lekova neobavezujuće stručno mišljenje o ruskoj vakcini protiv Covid-19 Sputnjik V, što kako je saopštio Državni ured, nikako nije početak registracije u Češkoj, jer ta vakcina, sve dok nije registrovana u Evropskoj uniji u...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.