CRTA: U izveštavanju mediji nalonjeniji Rusiji i Kini nego EU i Americi

Izvor: Danas, 26.Feb.2021, 17:25

CRTA: U izveštavanju mediji nalonjeniji Rusiji i Kini nego EU i Americi

Evropska unija, Amerika, Rusija i Kina u domaćim medijima u 2020. godini su uglavnom spominjane u neutralnom tonalitetu ali je primetno da su objave sa pozitivnim tonalitetom predominatno bile rezervisane za Rusiju i Kinu, a one sa negativnim za EU i Ameriku, saopštila je danas CRTA rezultate svoje analize.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kina i Rusija u medijskom plusu

Izvor: Istinomer.rs, 26.Feb.2021

U izveštavanju o globalnim silama tokom prošle godine, najuticajniji mediji u Srbiji su u pozitivnom tonalitetu češće predstavljali Rusiju i Kinu nego EU i SAD – pokazuju rezultati monitoringa medija koji je sprovodila Crta.. The post Kina i Rusija u medijskom plusu appeared first on Istinomer.

Nastavak na Istinomer.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.