Brazil, predsednički kandidat izboden nožem

Izvor: RTS, 06.Sep.2018, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brazil, predsednički kandidat izboden nožem

Kandidat krajnje desnice na izborima u Brazilu Žair Bolsonaro, koji vodi na anketama mesec dana pred izbore, izboden je nožem tokom mitinga u državi Mina Žerais.
Bolsonaro se oporavlja u bolnici od povrede koja je površinska, napisao je na Tviteru njegov sin Flavio, inače kandidat za brazilski senat. Rojters, međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << javlja da Bolsonaro ima ozbiljne povrede jetre i da je izgubio dosta krvi.

Na video-materijalu na društvenim mrežama vidi se da je Bolsonaro napadnut dok su ga simpatizeri nosili na ramenima u gradu Žuis de Fora, na oko 200 kilometara severno od Rija.
Žair Bolsonaro je mahao publici kada se iznenada uhvatio za stomak i počeo da viče zbog bolova, a zatim je pao na ruke ljudi koji su ga okruživali.
Globo piše da je Bolsonaro imao pancir, ali da su ga uboli ispod njega. Po snimcima objavljenim na mrežama ne vidi se, međutim, je nosio pancir.
Portarol policije navodi da je napadač u pritvoru, ali njegov identitet za sada nije poznat.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izboden predsednički kandidat u Brazilu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Sep.2018

Vodeći predsednički kandidat i lider krajnje desnice u Brazilu Žair Brolsonaro izboden je nožem u stomak na skupu tokom predizborne kampanje, rekao je njegov sin Flavio...Bolsonaro se u bolnici oporavlja od rane koja je "samo površinska", naveo je on na Tviteru...Televizija Globo prikazala je snimke...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

JEZIV VIDEO: Predsednički kandidat izboden dok su ga pristalice nosile na ramenima

Izvor: Večernje novosti, 07.Sep.2018, 12:15

Na snimku napada vidi se kako je napadač nožem ubo favorita u prvom krugu izbora u Brazilu Žaira Bolsonara u stomak OBJAVLjEN je trenutak u kada je u četvrtak izboden nožem Žair Bolsonaro, kandidat krajnje desnice na brazilskim predsedničkim izborima sledećeg meseca.Ovaj...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.