Izvor: Blic, 21.Okt.2019, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blam EU koji je otvorio vrata VELIKOALBANSKOM ekstremizmu i koji NISU SMELI sebi da dozvole

Odluka EU da ne otpočne pregovore sa Severnom Makedonijom i Albanijom mogla bi da bude prekretnica i za evropski blok i za Balkan. Smer kretanja, međutim, nije toliko puta ponovljena priča o "svetloj budućnosti“, već mračan tunel u kojem se ne nazire svetlo. EU je Balkan praktično odgurnula od sebe i to možda pravo u zagljaj Velikoj Albaniji.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Blam EU koji je otvorio vrata VELIKOALBANSKOM ekstremizmu i koji NISU SMELI sebi da dozvole

Izvor: Press, 22.Okt.2019, 11:31

Odluka EU da ne otpočne pregovore sa Severnom Makedonijom i Albanijom mogla bi da bude prekretnica i za evropski blok i za Balkan. Smer kretanja, međutim, nije toliko puta ponovljena priča o "svetloj budućnosti“, već mračan tunel u kojem se ne nazire svetlo. EU je Balkan praktično odgurnula...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.