Suzani Mančić pukao film: Od go*ana se pita ne pravi! (FOTO)

Izvor: S media, 03.Okt.2012, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suzani Mančić "pukao film": Od go*ana se pita ne pravi! (FOTO)

Zanimljiv zadatak u aktuelnom rijalitiju- takmičari su dobili mleveno meso koje je prezačinjeno i presoljeno, pa ga moraju prvo “osposobiti” za spremanje i onda napraviti ćufte. Čak i kuvarska kapa koju je kupila u Parizu nije pomogla Suzani Mančić da uspe u zadatku, ali ni da sačuva živce...

Svako od kuvara koristio je razne tehnike ne bi li smanjio začinjenost i presoljenost mesa, pa su tako jedni >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << “tuširali” meso, drugi dodavali jaje, hleb, mleko... Jedino je pobednica Marija Petronijević dobila "normalno" meso, ali joj to nije pomoglo da stigne do pobede. Jedina pohvala koju je dobila od žirija ticala se toga što je skinula nakit pre početka kuvanja.

Suzana Mančić se pohvalila kapom koju je kupila u Parizu, ali je priznala da je nije stavila samo da bi izgledala kao prava kuvarica:

- Ovo je super da sakrijem kosu. Pravo da vam kažem, ne mogu da se friziram svaki dan, rekla je Suzana kroz osmeh, ali joj je ubrzo "pukao film" jer žiri nije imao reči hvale za njene ćufte u susamu:

- Moja pokojna baka je jednom rekla da se od go*ana pita ne pravi, a ovo je upravo to!

Žiri je otkrio takmičarima da se prezačinjenost i velika količina soli rešava time što se dodaje hleb, mleko, jaje i prezle uz termičku obradu mesa, i primetio da se kuvari sve više svađaju sa njima, ali da je to dobro jer znači da im je stalo do pobede. Oni su takođe jednoglasno odlučili da je najbolje jelo napravio Marko Kon i on je po drugi put pobednik ove nedelje.

Izvor: S media, Foto: PR

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vatrena i gola: Dženifer Lopez u novom filmu žestoka u svakom smislu (+16 VIDEO)

Izvor: S media, 03.Okt.2012

Iako ima 43 godine, ona je jedna od najzgodnijih i najlepših glumica na svetu. Na izvajanom telu joj mogu pozavidetii mnogo mlađe koleginice, a ona ga pokazuje u najnovijem filmu u kojoj je žestoka- do daske. ..Novi akcioni triler stiže nam krajem januara, a upravo je objavljen trejler. "Parker"...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.