2Cellos objavio Eye of the Tiger /VIDEO

Izvor: B92, 08.Maj.2018, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

2Cellos objavio "Eye of the Tiger" /VIDEO

Popularni duo 2CELLOS objavio je potpuno novu pesmu "Eye of the Tiger", a radi se o obradi kultne teme iz filma "Rocky III" koju u originalu izvodi grupa Survivor.

Spot je snimljen u jednoj pulskoj garaži, a Luka Šulić i Stjepan Hauser su se pobrinuli da obrada na violončelima zvuči moćno, uverljivo i energično.

Za spot su se opet pobrinuli Kristijan Burlović i MedVid produkcija, a za zvuk Filip Vidović i Morris Studio. Spot u garaži sniman je, kako kažu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "u krugu prijatelja i rivala".

"Mi smo najbolji prijatelji, ali i najbolji suparnici. Uvek se trudimo da pomeramo granice očekivanja od violončela, a ovog puta - violončela nisu preživela", poručuju 2Cellos.

Ovu pesmu fanovi još nisu imali priliku da čuju uživo, ali će je objaviti na novom nadolazećem albumu na kom Luka i Stjepan marljivo rade.

2Cellos će "Eye of the Tiger" odsvirati na beogradskom koncertu na Kalemegdanu.
Pogledaj vesti o: Survivor

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.