G*VNO! NAJVEĆE! Aleksandra Subotić preterala: ISPOLIVALA GA - Produkcija NIŠTA! Zato joj uradio OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jan.2019, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

G*VNO! NAJVEĆE! Aleksandra Subotić preterala: ISPOLIVALA GA - Produkcija NIŠTA! Zato joj uradio OVO!

Kakav car!?

Na reprizi novogodišnje žurke u "Zadrugu" je između ostalih ušao i jedan od najpopularnijih bivših učesnika ovog šou programa, reper, Nemanja Đerić Đekson.

Ovom prilikom on je imao sukob sa aktuelnim stanarima Bele kuće, Aleksandrom Subotić i Davidom Dragojevićem, a sada je odlučio da jednom za svagda zaključi ovu temu i napiše sve što misli na svom Instagram nalogu.

Pogledajte rezultate

- Poenta je što nisam uvredio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << niti rekao bilo šta pogrešno Subotićki. Osim da je nebitna i to je to. Sprdao sam se bez ikakvih uvreda. Devojka me ispolivala kao da sam joj najveći neprijatelj. Ona dvojica me izogovaraše da sam g*vno najveće. Ma šou - napisao je Đerić.

Podsetimo, on je Subotićevu nazvao "Nebitnom", nakon čega ga je Aleksandra polila vodom, a David i Momčilo Milojević su ga ogovarali.

- ''Nebitna si'' nije uvreda, uzdravlje! Da su živi i zdravi oni 100 godina - dodao je Đekson.

Kako će se ovaj sukob nadalje razvijati, ukoliko Nemanja bude ponovo ušao u Belu kuću, saznaćemo u narednom periodu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.