Stoja Institucija nema razloga za brigu! Živi OVDE i radi OVO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2020, 21:40

Stoja Institucija nema razloga za brigu! Živi OVDE i radi OVO! (VIDEO)

Pevačica ne brine ni o čemu...

Pevačica Stoja Novaković nema razloga za brigu. Ona je sebi organizovala život kako bi uživala i ne brine mnogo o onome što se dešava oko nje.

Popularna pevačica se izolovala u svom rodnom Perlezu, gde je napravila svoj mali raj, a sada je pokazala i kako ubija dosadu.

Objavu dijeli S T O J A (@stoja_institucija) Vel 15, 2020 u 6:20 PST

Naime, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Stoja je odlučila i da ovu panemiju koju je izazvao virus korona, provede uz muziku, pa je danas objavila video na kom se vidi kako se veseli u dvorištu svoje kuće.

Ono što je zanimljivo je da se Stoja indirektno htela pohvaliti i svojom vilom na selu, pa je u opisu videa napisala i reči pesme:

- Na sred sela beli dvorac, a po njemu mlada šeta!

Kako Stoja "udara brigu na veselje", što preporučuje i svojim pratiocima, pogledajte u nastavku.

Objavu dijeli S T O J A (@stoja_institucija) Tra 10, 2020 u 8:10 PDT

Sloba BLOKIRAN na Instagramu, pa se BESNO OBRATIO pratiocima! Evo u čemu je problem! "Zahvaljujući DUŠEBRIŽNICIMA!" (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.