Zukorlić: Očekujemo da SPP bude dio nove Vlade Srbije

Izvor: SandzakPress.net, 01.Jul.2022, 17:46

Zukorlić: Očekujemo da SPP bude dio nove Vlade Srbije

Lider Stranke pravde i pomirenja Usame Zukorlić rekao je za Infolid da očekuje da njegova partija bude deo buduće Vlade Srbije. -Rukovodstvo Stranke pravde i pomirenja u stalnim je razgovorima sa rukovodstvom Srpske napredne stranke. Očekujemo da SPP bude deo Vlade Republike Srbije, kao stranka koja je osvojila ubedljivo najviše glasova Bošnjaka i drugih nacionalnih zajednica u Republici Srbiji, kazao je Zukorlić >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << za Infolid. On je dodao da će SPP sa SNS nastaviti saradnju na projektima koji su odranije predmet koalicionog sporazuma. -Sa vladajućom partijom ćemo nastaviti saradnju na projektima koji su odranije predmet koalicionog sporazuma, ali i nastojati da saradnju proširimo na nove projekte, rekao je Zukorlić. Govoreći o političkoj sceni Srbije, Zukorlić je rekao da veruje da je došlo vreme za nova lica, ne samo iz redova Bošnjaka. -Verujem da je došlo vreme, nakon više od tri decenije, da neka nova lica Bošnjaka i drugih nacionalnih zajednica isplivaju na površinu političke scene Republike Srbije, zaključio je lider Stranke pravde i pomirenja Usame Zukorlić. Izvor: Infolid The post Zukorlić: Očekujemo da SPP bude dio nove Vlade Srbije appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

SPP Prijepolje – “Srpsko-bošnjački savez” nije uspio značajno da nas ugrozi

Izvor: SandzakPress.net, 01.Jul.2022

Deo članova Odborničke grupe “Stranke pravde i pomirenja” od 4 odbornika u Skupštini opštine Prijepolje koji je izdao “MUFTIJIN AMANET” je formirao odborničku grupu “Srpsko-bošnjački savez” na 15.sjednici Skupštine opštine Prijepolje održanoj u četvrtak ,30.06.2022.godine. Na osnovu...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.