Zorana Mihajlović napustila SNS

Izvor: B92, 25.Apr.2023, 14:01

Zorana Mihajlović napustila SNS

Bivša ministarka i visoka funkcionerka SNS Zorana Mihajlović napustila je Srpsku naprednu stranku.

Zorana Mihajlović je potvrdila medijima da je napustila SNS, a kako navodi Nova S, bivša ministarka energetike prethodno je uputila pismo u kojem je obavestila rukovodstvo stranke da napušta tu partiju.

"Nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 13 godina, zamolila sam da me izbrišu iz baze članstva SNS. Trudila sam se i radila najbolje što sam mogla, celog svog života, pa i ovih 13 godina. Želim svima u SNS sve najbolje", navela je Mihajlovićeva za Tanjug.

Mihajlović je bila ministarka u Vladi Srbije u tri mandata u periodu od 27. jula 2012. do 25. oktobra 2022. godine, a Nova s podseća da su trzavice između Zorane Mihajlović i vrha SNS trajale duže od godinu dana i da su kulminirale nakon sastanka lidera SNS Aleksandra Vučića i bivše ministarke nakon kog je postalo jasno da Mihajlovićeva neće biti deo nove vlade.

Za sada nije poznato kakvi su naredni koraci Zorane Mihajlović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zorana Mihajlović napustila SNS

Izvor: Radio 021, 25.Apr.2023

Bivša ministarka i visoka funkcionerka SNS Zorana Mihajlović napustila je Srpsku naprednu stranku (SNS).

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.