Zorana Mihajlović: Neću ulaziti u druge političke stanke

Izvor: Beta, 25.Apr.2023, 17:03

Zorana Mihajlović: Neću ulaziti u druge političke stanke

Bivša ministarka rudarstva i energetike Srbije i potpredsednica Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović potvrdila je danas da je napustila tu stranku i izjavila da neće ulaziti u druge političke partije. "Nakon 13 godina zamolila sam da me izbrišu iz baze podataka članstva SNS-a", rekla je Mihajlović za Betu.Navela je da se trudila i radila najbolje što je mogla celog života, pa i tih 13 godina."Želim svima u SNS-u sve najbolje", rekla je Mihajlović i dodala da nema nameru da ulazi u druge političke partije. Neslaganje Mihajlović sa politikom SNS-a, ali i sa nekim kadrovskim rešenjima u EPS-u kulminirala su nakon sastanka sa predsednikom države i SNS-a Aleksandrom Vučićem pred formiranje novog sastava Vlade, prošle jeseni kada je bilo izvesno da će na njeno mesto biti izabrana Dubravka Đedović.Na oproštajnoj konferencji za medije, na kojoj je govorila o svom radu u Ministarstvu, Mihajlović je poručila da ne želi da bude pion. "Mislim da će i meni biti nekako lakše da ne gledam neke ljude koji iskorišćavaju SNS kao svoj džuboks za bahaćenje i bogaćenje, a verujem i da će njima biti lakše da me ne gledaju i razmišljaju šta mislim o njima", poručila je ona. Zapamćena je, izmedju ostalog, po izbacivanju v.d. direktora "Srbijagasa" ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović: Posle SNS neću ulaziti u druge političke stanke

Izvor: Radio 021, 25.Apr.2023

Bivša ministarka rudarstva i energetike Srbije i potpredsednica Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović potvrdila je danas da je napustila tu stranku.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.