Zorana Mihajlović: Lideri SzS govore sve najgore o Srbiji u inostranstvu iz ličnih interesa

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Mar.2019, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorana Mihajlović: Lideri SzS govore sve najgore o Srbiji u inostranstvu iz ličnih interesa

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović izjavila je danas da lideri opozicionog Saveza za Srbiju koriste svaki susret u inostranstvu da stvore negativnu sliku o sopstvenoj zemlji, kako bi ostvarili svoje lične interese.

"Posle Vuka Jeremića koji ne propušta nijednu priliku da u inostranstvu govori sve najgore o svojoj zemlji, sada je i Dragan Đilas krenuo njegovim stopama, da gde god krene zastupa sebe, a da pritom govori sve najgore o svojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << zemlji", kazala je Zorana Mihajlović.

Ona je navela da je krajnje licemerno da Dragan Đilas govori o "ugroženosti demokratskih procesa", "kad Savez za Srbiju u Srbiji radi i zagovara sve što je suprotno načelima demokratije".

Kako je ranije saopštio SzS, jedan od osnivača tog saveza Dragan Đilas tokom dvodnevne posete Vašingtonu razgovarao je sa američkim zvaničnicima o građanskim protestima u Srbiji, o nedostatku dijaloga vlasti i opozicije i nemogućnosti održavanja slobodnih i fer izbora.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović: Lideri SZS govore sve najgore o Srbiji u inostranstvu iz ličnih interesa

Izvor: Danas, 27.Mar.2019

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović izjavila je danas da lideri opozicionog Saveza za Srbiju koriste svaki susret u inostranstvu da stvore negativnu sliku o sopstvenoj zemlji, kako bi ostvarili svoje lične interese. Članak Mihajlović: Lideri SZS govore sve najgore o...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.