Zora Drčelić: Sukob porodice Vučić sa Stefanovićem biće rešen kompromisom

Izvor: Beta, 14.Maj.2021, 15:37

Zora Drčelić: Sukob porodice Vučić sa Stefanovićem biće rešen kompromisom

Novinarka nedeljnika "Vreme" Zora Drčelić, izjavila je danas da je očigledno da postoji sukob izmedju porodice Vučić i ministra Nebojše Stefanovića, ali da će taj problem biti rešen kompromisom.Drčelić je agenciji Beta kazala da predsednik Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić sve odluke donosi u porodici s bratom i ocem, i da mu stranka kojoj pripada služi samo da završi porodične poslove."Sada se pravi velika halabuka kako bi Stefanović bio smenjen sa mesta predsednika Gradskog odbora SNS Beograda. Medjutim, to je nešto najmanje što bi moglo da mu se oduzme jer on ima mnogo funkcija. U javnosti se stiče utisak da se Stefanoviću 'skida glava' jer mu oduzimaju gradski odbor, a u stvari nikad i nije pokazao da njega ta pozicija interesuje", ocenila je Drčelić.Ona je navela da se po opštinskim odborima SNS održavaju tajne sednice na kojima se navodno ocenjuje rad stranačkih funkcionera."Članstvo SNS se ne pita ni o čemu. U Srbiji, pa i u SNS-u, o svemu odlučuje samo Aleksandar Vučić. Za sada smo saznali da pojedini odbori u unutrašnjosti izražavaju nepoverenje Nebojši Stefanoviću i Zlatiboru Lončaru. Kakvo je to (ne)poverenje? Da li se izjašnjavaju o njihovom radu u ministarstvima, isključenju iz stranke? Sve je to ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Zora Drčelić: Sukob porodice Vučić sa Stefanovićem biće rešen kompromisom

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Maj.2021

Novinarka nedeljnika "Vreme" Zora Drčelić, izjavila je danas da je očigledno da postoji sukob izmedju porodice Vučić i ministra Nebojše Stefanovića, ali da će taj problem biti rešen kompromisom.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.