Žestoka reakcija SNS: Jeremić više uradio za nezavisnost KiM nego Tači i Haradinaj zajedno

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2018, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žestoka reakcija SNS: "Jeremić više uradio za nezavisnost KiM nego Tači i Haradinaj zajedno"

Aplaudirali presudi Međunarodnog suda pravde predstavljajući ga javnosti kao pobedu srpske diplomatije

Srpska napredna stranka saopštila je da su "zagađivači javnog prostora iz takozvane Narodne stranke Vuka Jeremića izgubili svaki kredibilitet da se bave Kosovom i Metohijom onoga trenutka kada su zajedno sa svojim šefom izmamili od Međunarodnog suda pravde podršku albanskim secesionistima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ili aplaudirali takvom ishodu predstavljajući ga javnosti kao pobedu srpske diplomatije".

- Niti oni išta znaju o diplomatiji, niti mare za srpske nacionalne interese, a vrhunski domet njihovog političkog delovanja je kibicovanje i dobacivanje laži i podmuklih parola. Vuk Jeremić, koji voli da govori o dostojanstvu Srbije, učinio je svojom pogubnom diplomatskom akcijom pred Međunarodnim sudom pravde više za kosovsku nezavisnost nego Tači i Haradinaj zajedno. Time je dostojanstvo Srbije zgaženo više i bolnije nego što su zajedničkim snagama mogli da ga zgaze Džejmi Šej, Vesli Klark i Havijer Solana – saopštio je član Glavnog odbora SNS Dušan Kozarev.

Mrzitelji i kibiceri iz Jeremićeve stranke bi trebalo da se doveka stide, a ne da dele lekcije i da analiziraju međunarodne odnose, jer Srbija je jedva preživela razdoblje u kojem su se oni igrali velikih državnika, dodaje se u saopštenju SNS.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.