Završene konsultacije o konstitutivnoj sednici Narodne skupštine, budući saziv imaće sedam potpredsednika

Izvor: OkRadio.rs, 30.Jul.2022, 16:26

Završene konsultacije o konstitutivnoj sednici Narodne skupštine, budući saziv imaće sedam potpredsednika

Konsultacije o konstitutivnoj sednici parlamenta, zakazanoj za ponedeljak 1, avgust, završene su u Skupštini Srbije, a budući saziv imaće sedam potpredsedničkih mesta, od kojih su tri predviđena za opoziciju. Prema predlogu, kako se moglo čuti od predstavnika pojedinih stranaka u parlamentu, sedam potpredsedničkih mesta "podeliće" poslanički klubovi SNS, SPS, SVM, SPP, SSP, DS i koalicija Nada, prenosi Tanjug.Ono što je za sada poznato, javlja Tanjug, jeste da će opozicija za potpredsednike predložiti - klub oko SSP-a - Borka Stefanovića, Nada - Božidara Delića, a DS, zajedno sa Narodom, Ne davimo Beograd i Zajedno - Zorana Lutovca.   Potpredsednička mesta raspodeljuju se spram snage,...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Novi saziv Skupštine Srbije imaće SEDAM potpredsednika, evo koliko je pripalo opoziciji

Izvor: Blic, 30.Jul.2022

U Skupštini Srbije završene su konsultacije o konstitutivnoj sednici parlamenta, gde je odlučeno da budući saziv ima sedam potpredsedničkih mesta, od kojih su tri predviđena za opoziciju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.