Završena sednica Predsedništva SNS, bez izjava učesnika

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Avg.2016, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završena sednica Predsedništva SNS, bez izjava učesnika

Sednica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) završena je danas oko 17.30 a nakon sastanka zvaničnici nisu davali izjave.

Sednica je bila zatvorena za javnost, a uz lidera stranke Aleksandra Vučića učestvovali su i funkcioneri SNS Nebojša Stefanović, Nikola Selaković, Maja Gojković, Zlatibor Lončar, Zoran Babić, Zorana Mihajlović, Bratislav Gašić i drugi.

Zorana Mihajlović izjavila je ranije danas da će tema sednice biti nova Vlada >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Srbije i odnosi Srbije s Hrvatskom.

Potpredsednik SNS Miloš Vučević zatražio je pre dva dana od Vučića da zakaže hitnu sednicu Predsedštva SNS zbog izjave člana Predsedništva BiH Bakira Izetbegovića da on u Novi Pazar dolazi isto kao Vučić u Banjaluku, kao i zbog drugih događaja u regionu tokom proteklih dana.

Ranije je za danas u 18 časova najavljena konferencija za novinare mandatara Aleksandra Vučića u Vladi Srbije.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.