Završena sednica Glavnog odbora SNS

Izvor: Blic, 21.Apr.2013, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završena sednica Glavnog odbora SNS

Sednica Glavng odbora Srpske napredne stranke, na kojoj su razmatrani predlog sporazuma koji je srpska delegacija parafirala u Briselu i politička situacija u Vojvodini, završena je posle šest sati rasprave.

Očekuje se da se novinarima obrati predsednik stranke Aleksandar Vučić.

Na predlog lidera stranke Aleksansdra Vučića sednica je od samog početka zatvorena za javnost, a odluke će >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << novinarima biti prenete po njenom završetku.

Potpredsednik stranke Nebojša Stefanović izjavio je Tanjugu pred početak sastanka da će Glavni odbor stranke doneti odluku o tome kakav će stav stranka zauzeti prema predloženom sporazumu.

"Nakon toga očekujem sednicu vlade, a da li će ona biti održana danas ili sutra zavisi od toga kako bude odlučio permijer Srbije Ivica Dačić", izjavio je Stefanović.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Naprednjaci doneli odluku o dogovoru u Briselu

Izvor: Akter, 21.Apr.2013

Sednica Glavnоg odbora Srpske napredne stranke, na kojoj su razmatrani predlog sporazuma koji je srpska delegacija parafirala u Briselu i politička situacija u Vojvodini, završena je posle šest sati rasprave

Nastavak na Akter...

VUČIĆ: Moguć referendum građana o sporazumu iz Brisela

Izvor: Telegraf.rs, 21.Apr.2013

Glavni odbor stranke odlučivao je o stavu koji će zauzeti prema predloženom sporazumu sa Prištinom. Predsedništvo SNS će ukoliko bude potrebno doneti odluku o referendumu

Nastavak na Telegraf.rs...

SNS će podržati predlog sporazuma

Izvor: Mondo, 21.Apr.2013

Posle maratonske sednice Glavnog odbora SNS koja je trajala šest sati, predsednik stranke Aleksandar Vučić izjavio da će naprednjaci podržati predlog sporazuma sa Prištinom...prev next 0 0 0.. ..1 / 3.. ..2 / 3.. ..3 / 3..Predsednik SNS Aleksandar Vučić po završetku sednice glavnog odbora...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.