Završen protest vlasti i opozicije ispred Skupštine Srbije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Maj.2020, 20:05

Završen protest vlasti i opozicije ispred Skupštine Srbije

Protest pristalica vladajuće Srpske napredne stranke (SNS), pred zgradom Skupštine Srbije u Beogradu, završen je nakon javnog poziva Aleksandra Vučića, predsednika te stranke i šefa države, da se raziđu.  Simpatizeri Vučića i SNS okupili su se ponedeljak posle podne, pred zgradom Skupštine Srbije, gde se nalazila i grupa koja podržava Boška Obradovića, lidera opozicionog Pokreta Dveri i narodnog poslanika. Obradović, kao i poslanik naprednjaka Aleksandar Martinović, duže od 24 sata na...
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Dveri,   Štrajk policije

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pristalice vlasti i opoziciije ispred Skupštine Srbije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Maj.2020

Pristalice vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) okupile su se, u ponedeljak, 11. maja, posle podne, pred zgradom Skupštine Srbije, gde je i grupa koja podržava Boška Obradovića, lidera opozicionog Pokreta Dveri i narodnog poslanika, koji na tom mestu, od nedelje, štrajkuje glađu.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.