Za bolji život svih Šapčana: GO SNS Šabac predstavio planove i program za naredne četiri godine (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2020, 13:10

Za bolji život svih Šapčana: GO SNS Šabac predstavio planove i program za naredne četiri godine (FOTO)

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Šapcu predstavio je danas na konferenciji za novinare planove i program koje će ta stranka sprovesti u naredne četiri godine za dobrobit svih Šapčana.

Ispred Srpske napredne stranke, planove su predstavili narodni poslanik Boban Birmančević, poverenici GO SNS Šabac Aleksandar Pajić i Radivoje Mićić.

Kako je istaknuto, predstojeći planovi i projekti odnosiće se na poboljšanje životnog standarda i uslova života >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svih stanovnika grada Šapca, koji već godinama trpe da ih aktuelna vlast stavlja na poslednje mesto kada su u pitanju krucijalni projekti i investicije u ovom gradu.

Najavljeni su mnogobrojni infrastrukturni radovi, izgradnja brzih saobraćajnica, rekonstrukcija postojećih, ali i izgradnja kompletno novih putnih pravaca.

-U toku naredne četiri godine radićemo na poboljšanju života građana. Aktivno ćemo raditi na realizaciji projekta izgradnje auto-puta Ruma-Šabac, koja je veoma važna saobraćajnica. Takođe, radiće se na brzoj saobraćajnici Šabac-Loznica. U planu je asfaltiranje seoskih i lokalnih puteva, a podatak je da u Šapcu ima 80 kilometara neasfaltiranih puteva. U planu je dovođenje dve velike investicije u Šabac i otvaranje novih radnih mesta - rekao je poverenik GO SNS Aleksandar Pajić i dodao:

-Unapredićemo poljoprivredu i položaj srpskih poljoprivrednika u Šapcu. Sredstva iz fondova koja će im biti dostupna biće mnogo veća. Takođe, radiće se na proširenju vodovodne mreže i kanalizacione mreže. U Šapcu 42 sela nemaju ni metar vodovodno-kanalizacione mreže, to je čak 90 procenata - rekao je Pajić.

Poverenik GO SNS Šabac Aleksandar Pajić istakao je da će ta stranka u naredne četiri godine umnogome pomoći u oblasti zdravstva  i unapređenju zdravstvenog sistema u tom gradu, a glavni projekat je rekonstrukcija šabačke bolnice. On je istakao i značaj reformisanja obrazovnog sistema grada Šapca kao i neophodnost većeg ulaganja u sportski okvir tog grada.

- Obrazovani ljudi treba da ostaju u Šapcu, da mladi ne idu u druge gradove. U planu je unapređenje Šabačke akademije. Pokreće se projekat izgradnje Gradske hale koja će imati 5.000 mesta, a prostiraće se na 4.000 kvadrata. Otvoriće se i Gradski bazen koji će imati i olimpijski bazen u svom sastavu - poručio je Pajić na predstavljanju planova za naredne četiri godine.

Poverenik Pajić je najavio da očekuje takozvanu "prljavu" izbornu kampanju u Šapcu, od strane Dušana Petrovića i Nebojše Zelenovića, ali i da očekuje da kada Srpska napredna stranka dođe na vlast da će dobiti više prostora u medijima, ali i da će sami mediji biti mnogo slobodniji nego što su trenutno u vreme vlasti aktuelnog gradonačelnika Nebojše Zelenovića. On se osvrnuo i na konstantne napade Dušana Petrovića i Nebojše Zelenovića, koji su se kako je istakao "organizovali i napadali ga sve vreme dok se borio protiv korona virusa".

-Pobedio sam koronu, a Nebojša Zelenović i Dušan Petrović su me sve vreme napadali. Ne mogu da verujem da je puštena takva priča da sam ja bio prenosilac zaraze u Šapcu. Odgovorno tvrdim da od momenta kada sam zaražen nisam bio u kontaktu ni sa kim osima sa članovima porodice. Dok sam tako bio nemoćan da se branim, Nebojša Zelenović i njegova gradska družina su se okomili na mene kao hijene želeći krv i da me politički poraze - rekao je Pajić.

Podsetimo, parlamentarni izbori raspisani su 4. marta za 26. april, ali su zbog uvođenja vanrednog stanja 15. marta zbog virusa korona, prekinute sve izborne radnje. Republička izborna komisija (RIK) donela je pre dva dana Rešenje o nastavku sprovođenja izbornih radnji za parlamentarne izbore koji će biti održani 21. juna i utvrdila da je rok za podnošenje izbornih lista do 5. juna u ponoć.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.