Izvor: Blic, 16.Jul.2023, 20:27

ZBOG OVOG TEKSTA POSTALI SU "SENDVIČARI" Evo kako je "Blic" pre 8 godina prvi otkrio fenomen stranačkih botova: Danas opozicija maše spiskovima, a vlast odgovara - "Da, ja sam SNS bot!"

O fenomenu bota u srpskoj politici prvi je pisao "Blic" još pre osam godina. U odnosu na 2015. godinu malo toga se promenilo na domaćoj političkoj sceni, a ponajmanje uloga bota koji i dalje na društvenim mrežama i sajtovima ostavlja komentare u prilog stranci za koju radi. Ovih dana veliku pažnju javnosti izazvao je navodni spisak više od 14.000 SNS botova, a "Blic" podseća na svoj tekst u kome se po prvi put progovorilo o "botovima", njihovom poslu i plati i čuvenim sendvičima.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.