ZAŠTO MARINIKA TEPIĆ NE SME DA ODGOVORI NA OVA KLJUČNA PITANJA? I dalje nudi samo mržnju, negativnu kampanju i niske udarce

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2023, 19:01

ZAŠTO MARINIKA TEPIĆ NE SME DA ODGOVORI NA OVA KLJUČNA PITANJA? "I dalje nudi samo mržnju, negativnu kampanju i niske udarce"

Članica predsedništva SNS-a postavila je čitav niz pitanja za potpredsednicu Stranke slobode i pravde od kojih se mnoga tiču Dragana Đilasa.

Jelena Žarić Kovačević, član Predsedništva Srpske napredne stranke, pozvala je Mariniku Tepić potpredsednicu Stranke Slobode i pravde da objasni zašto je toliko stranaka promenila i zašto podržava Dragana Đilasa posle svega što je uradio.

- Marinika Tepić neka nam objasni zašto je toliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stranaka promenila, umesto što je postala analitičar za svako pitanje. Zašto nam ne kaže kako se ponašala dok je vršila vlast, kome je davala novac iz budžeta kada je bila pokrajinski sekretar? Zašto nam ne objasni činjenicu da podržava Dragana Đilasa, koji je sa mesta gradonačelnika Beograd zavio u crno i ostavio u dugovima? Кako može, kao žena, da podržava čoveka koji je ostao dužan porodiljama u Beogradu, da bi natrpao svoje džepove? - navela je u saopštenju Jelena Žarić Kovačević.

- Prljava kampanja koja se vodi iz Đilasove i Šolakove kuhinje neće sprečiti građane Srbije da legitimitet daju Srpskoj naprednoj stranci i da cene prave vrednosti. Možete da pravite filmove, izmišljate afere, napadate porodicu predsednika - Vučića nećete oslabiti, jer se čista srca bori za Srbiju. Tepić i dalje nudi samo mržnju, negativnu kampanju i niske udarce. Sa druge strane će uvek stajati Srpska napredna stranka čiji će ciljevi biti razvoj i napredak - zaključila je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.