ZA SADA NIJE BILO PONUDE Šapić spreman da uđe u vladu, a ovo je jedan od njegovih USLOVA

Izvor: Press, 20.Jul.2020, 11:51

"ZA SADA NIJE BILO PONUDE" Šapić spreman da uđe u vladu, a ovo je jedan od njegovih USLOVA

Predsednik SPAS koalicije Alreksandar Šapić izjavio je da je jedan od uslova saradnje sa nekim da se dogovore oko osnovnih načela spoljne i unutrašnje politike, kao i da će, ukoliko se usaglasi oko toga i dobije poziv od SNS, razgovarati o udelu te koalicije u Vladi.
Foto:blic
On je to rekao za "Večernje novosti" i istakao >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da za sada nije bilo ponude da SPAS bude u vladi, a da je tokom razgovora sa predsednikom Aleksandrom Vučićem dobio informacije o stanju stvari u koje, kako kaže, ne možete da imate uvid iz medija, borbi sa korona virusom, KiM, ekonomiji.
- I ja sam mu saopštio svoje stavove i dao neke ideje i razmišljanja i na te i neke druge teme. Upoznat sam sa detaljima pregovora sa Prištinom, situacijom u regionu, onim što nas čeka na jesen - rekao je Šapić.

On je dodao da za razliku od drugih partija nije na razgovore došao sa jasnom ponudom šta želi da dobije ako uđe u vladu, kao i da će se lako dogovoriti za sve ako se saglase o ključnim načelima.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.